MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA 2020 - 2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA YAZ OKULU AÇILMAYACAKTIR.
Üniversitemiz diğer birimlerinden veya başka üniversitelerin yaz okullarından ders almak isteyen öğrencilerimiz; dersin içeriğinin eşdeğer olması ile Kredi veya AKTS değerlerinin eşit veya daha fazla olması şartıyla Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği esaslarına göre daha önce alıp başarısız olduğu 3 dersi yaz okulunda alabilirler.
> Üniversitemizin diğer birimlerinde 2020-2021 Yaz Okulunda açılacak dersler için tıklayınız.
> Başka Üniversiteden Yaz Okulunda ders alabilmek için;
1- Yaz okulu ders alma formunun doldurulması
2- Gidecekleri üniversitenin yaz okullarından alacakları derslerin içeriklerini Yaz Okulu ders alma formuna ekleyerek bizzat elden veya alaplimyo@beun.edu.tr adresine e-posta (istenen belgelerin eksiksiz olması koşuluyla) ile başvuru yapılması gerekmektedir.
(Ekinde Ders içeriği olmayan Yaz Okulu Ders Alma Formu kabul edilemeyecektir. Yaz Okulu Ders Alma Formunda Dersin Kodu Adı bilgileri eksiksiz ve okunaklı doldurulmalıdır. Ders içeriği bilgileri ile ders alma formu üzerindeki bilgiler uyuşmayan dilekçelere onay verilemeyecektir.)
(Öğrencilerimizin başvuru öncesinde Muafiyet-İntibak Komisyonu ile iletişime geçerek, yaz okulunda alacağı dersin uygun olup olmadığını sorması önerilir.)
Bizzat elden başvuru yapan öğrencilerimiz; istenen belgeleri evrak kayıt birimine teslim etmeli ve intibak komisyonunun ‘uygundur’ onayından sonra ilgili üniversiteye ücret yatırıp, ders seçimini yaparak Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine (0372 378 2005 – 101) müracaat etmeleri gerekmektedir.
E-Posta ile başvuru yapan öğrencilerimiz; istenen belgeleri eksiksiz bir şekilde tarayarak alaplimyo@beun.edu.tr adresine e-posta atmalıdır (e-posta konu kısmına "Yaz Okulu Başvurusu" yazınız). İntibak komisyonunun ‘uygundur’ onayından sonra ilgili üniversiteye ücret yatırıp, ders seçimini yaparak Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Birimine (0372 378 2005 – 101) müracaat etmeleri gerekmektedir.
> Başvurular 27 Temmuz 2021 Salı günü saat 13.30'a kadar yapılabilecektir.
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Yaz Okulu Eğitim-Öğretim Ve Sınav Yönetmeliğine göre;
a- Bir öğrenci yaz okulunda üç ders alabilir ( Madde 8 – (1) ).
b- Mezun olmak için en fazla üç dersi kalan ve genel not ortalaması 2.00 olan öğrenciler yaz okulundan hiç almadığı üç dersi alabilirler ( Madde 8 – (7)).
Yaz Okulu Ders Alma Formu için tıklayınız.
Z.B.E.Ü. Yaz Okulu Eğitim Öğretim Ve Sınav Yönetmeliği için tıklayınız.