Tübitak 4007 Bilim Şenliği Projesi için güçlü iş birliği

Alaplı Meslek Yüksekokulu ile Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, "TÜBİTAK 4007 Alaplı Bilim Şenliği" kapsamında, yapılacak projelere ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Meslek Yüksekokulu Müdürlük makamında yapılan görüşmede, Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ve Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulvehap Demirel ve proje yürütücüsü ingilizce öğretmeni Yasemin Pirecioğlu hazır bulundu. Alaplı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK, iş birliği kapsamında gerçekleştirilecek etkinliklere yönelik çalışma ve uygulama planı hazırlanmasında paydaşlarla koordineli çalışılacağını belirterek "Pandemi koşulları ve Meslek Yüksekokulumuzun  eğitim ve öğretim durumu da göz önünde olmak kaydıyla, görevli akademisyenlerimiz tarafından projeye destek  verilecek olması bizi gururlandırıyor. Bilim iletişiminin sağlanması, bilimsel bilginin geniş toplum kitlelerine ulaştırılması ve bilim-teknoloji arasındaki etkileşimin kavratılması katılımcıların temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesi hepimizin ortak amacıdır. Hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerine yer verdi.

Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise konuşmasında “Alaplı Meslek Yüksekokuluyla Tübitak 4007 Bilim Şenliği Projesi için işbirliği yapmalarının kendileri için çok değerli olduğunu ve kendilerine güç vereceğini belirterek destek ve kendilerine gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti .