Video Konferans Yöntemi İle Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Alaplı Meslek Yüksekokulunda 14 Eylül 2020 Pazartesi günü saat 14:00’ da video konferans Yöntemi ile Akademik Genel Kurul toplantısı yapıldı. Toplantıya katılan Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet OTURAK, Müdür Yardımcıları ve Akademik Personel ile gündem değerlendirmesi yapıldı. Toplantıda; 2020-2021 Öğretim yılı Güz Yarıyılı Hazırlıklarının Gözden Geçirilmesi ve Eğitim Öğretim Süreçlerinin Değerlendirilmesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu Kalite Çalışması Değerlendirmeleri Kapsamında Özdeğerlendirme Çalışmaları ve gündeme ait diğer konular hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonunda Alaplı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Ahmet OTURAK toplantıya katılan Akademik Personele teşekkürlerini iletti.