2024-2025 Bahar Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Dış Paydaş PUKÖ2024-2025 Güz Dönemi Danışman Değerlendirme-PUKÖ- Muhasebe ve Vergi Bölümü2024-2025 Güz Mimarlik ve Şehir Planlama Danışman DeğerlendirmeBanka ve Sigortacılık Bölümü Bahar Dış Paydaş PUKÖBanka ve Sigortacılık Bölümü Bahar Dış Paydaş PUKÖBankacılık ve Sigortacılık Bölümü Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeBankacılık ve Sigortacılık Bölümü Güz Dönemi Etkinlik DeğerkendirmeBankacılık ve Sigortacılık Bölümü Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKÖBankacılık ve Sigortacılık Programı Güz Dönemi Ders DeğerlendirmeElektrik Bölümü Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeElektrik Staj Değ. Pukö Kontrol FormuElektrik ve Enerji Bölümü Bahar Dış Paydaş PUKÖElektrik ve Enerji Bölümü Ders DeğerlendirmeElektrik ve Enerji Bölümü Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKÖElektrik ve Enerji Bölümü Yeni Öğrenci PUKÖElektrik ve Enerji Danışman DeğerlendirmeElektrik ve Enerji Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeElektronik ve Otomasyon Bölümü Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeGemi İnşaatı Programı Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeGemi İnşaatı Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeGemi İnşaatı Programı Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKÖGemi Makineleri İşletmeciliği Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeGemi Makineleri İşletmeciliği Programı Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeGemi Makineleri İşletmeciliği Programı Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKOİnşaat Bölümü Bahar Döernmi Dış Paydaş PUKÖİnşaat Bölümü Güz Dönemi Ders Değerlendirmeİnşaat Bölümü Güz Dönemi Etkinlik Değerlendirmeİnşaat Bölümü Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKOİnşaat Teknolojisi Bölümü Güz Dönemi Danışman Değerlendirmeİşletme Yönetimi Güz Dönemi Danışman DeğerlendirmeMakina Metal Teknolojileri Bölümü Bahar Dış Paydaş PUKÖMimarlık ve Şehir Planlamacılığı Staj değerlendirme 2024 PUKÖMimarlık ve Şehir Planlamacılığı Yeni öğrenci 2024 PUKÖMotorlu Araçlar ve Ulaştırma Tek. Bölümü Bahar Dış Paydaş PUKÖMuhasebe ve Vergi Bölümü Bahar Dönemi Dış Paydaş PUKÖMuhasebe ve Vergi Bölümü Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeYapı Ressamlığı Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeYapı Ressamlığı Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeYönetim ve Organizasyon Bölümü Bahar Dönemi Dış Paydaş PUKÖYönetim ve Organizasyon Bölümü Güz Dönemi Öğrenci Memnuniyet PUKOYönetim ve Organizasyon Güz Dönemi Etkinlik DeğerlendirmeYönetim ve Organizasyon Bölümü Güz Dönemi Danışman Değerlendirme